Alien: Hayır, Her Şey Eskisi Gibi Olacak

31.05.2020
Her toplumsal krizde, sarsıcı ve büyük ölçekli bir problemde veya benzeri bir durumda hep aynı masalı duyarız, sözde "artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"

Hayır efendim her şey eskisi gibi olacak.

Çünkü dünyayı yöneten globalist elit küresel bazda her şeyi kontrol etmekte ve çıkarları doğrultusunda yönlendirmektedir.

Ve başkaldırı direkt olarak bu global efendilere olmadığı müddetçe siz ne yaparsanız yapın hiç birşey pekte fazla değişmeyecektir.

Ülkeler bazında küçük ölçekli yerel örgütlenmeler ve başkaldırı hareketleri sorunu kökünden çözemezler çünkü sorun global bir sorun.

Her türlü ayrıştırma, bölme ve parçalama girişimi ataları büyük ihtimalle dünya dışı veya antik Atlantis'li olan bu elit kesimce yapay olarak yaratılmıştır ve yaratılmaktadır,

insanları ırkına, etnik kökenine, rengine, diline, dinine hatta mezhebine, milletine, politik görüşlerine, türlü inançlarına ,sağına soluna, zevklerine ve hatta tuttuğu takıma kadar ayrıştırmak aynı kesimin binlerce yıldır süren global projesidir.

Biz bir bütünüz, hepimiz biriz, hepimiz kardeşiz ve bu yapay ayrıştırma evrensel felsefi düşünceye. yani Mevlana'ya ve mevleviliğe karşı hazırlanmış bir global tuzaktan başka birşey değildir.

Çünkü insanları yapay kamplara ayrıştırmak sermaye gruplarına muazzam kazançlar sağlar, bu yapay ayrışmalar ve bölünmelerden para kazanırlar.

Kendisi gibi olmayan, kendinden olmayan veya düşünmeyen kesimlere yapılan her saldırı girişimi bir provokasyon olarak bu elit kesimin çıkarlarına hizmet eder ve edecektir.

Bu insanlar aslında dünyanın en aptal insanlarıdırlar, bu elit kesim tarafından kukla gibi kullanılmaktadırlar ve cehaletleri bu efendilerin servetlerine servet katmak için biçilmiş kaftandır.

Daha güzel bir dünya için öncelikle bu gerçeğin iyi anlaşılması ve kavranması gerekmektedir.

Bu kısa ve öz yazı herkes açısından oldukça önemlidir.

Alien
31.05.2020

No comments:

Post a Comment

Your comment is awaiting moderation.