St. Alien: Amaçları Yaşlı Kesimi Yok Etmek!

04.11.2020
Yine klasik şekilde her zamanki yöntemlerini uyguladılar (Problem, Reaction, Solution) Hegelci diyalektik yani aynı 11 Eylül'de olduğu gibi, önce yoktan bir problem var ettiler yapay şekilde hazırlanmış bir global pandemi, sonra yine medya eliyle oluşan toplumsal tepkiyi kontröl ettiler, halen etmekteler ve sonuçta aşı ile sözde çözüm süreci başlamış olacaktır.

Bugünlerde sağda solda ortaya çıkmakta olan monolitler büyük ihtimalle elit sembolizmidir ve ritüelllerinin bir parçasıdır. 

Monolitler adı üzerinde yeni dünya düzenini simgelemektedirler ve artık bu sürecin başladığının habercisidirler, her büyük toplumsal olay öncesinde bu tür paganist ritüeller yapmak yerleşik gelenekleridir yani bir bakımı bunu yapmak zorundadırlar.

Oluşmasına öncülük ettikleri ve neden oldukları 2 büyük dünya savaşından sonra bir kez daha tanrılara yani kozmik ve astrolojik etkilerinden yararlanarak güç elde etmek istedikleri gezegenimize yakın yıldızlar ve gezegenlere milyonlarca masum insanı kurban etmektedirler.

Bu küresel bir toplu kurban töreni ve kan dökme ayindir.

Globalist elit yönetimi ve kontrolünde global infaz devam etmektedir, amaç tıpkı her bilgisayara Windows işletim sistemi yüklemek gibi her insanı aşılamaktır böylece hem çok büyük paralar kazanmış olacaklar hem yeterince denenmemiş, test edilmemiş ve güvenilir olmadığı kesin olan bu aşıların uzun vadede ortaya çıkacak yan etkilerinden dolayı tetiklenecek olan bir takım başka kronik rahatsızlıklar nedeniyle özellikle yaşlı nüfus ortadan kaldırılarak dünya nüfusunu azaltmak ve böylece ön gürmüş oldukları şekilde sapıkça ve canice nüfus planlaması yapmak istemektedirler.

Yani neredeyse bir taşla on kuş vuruyorlar.

Zaten pandemi döneminde korkudan hastaneye rutin tahlillerini olmaya gidemeyen bir çok yaşlı zavallı insan evlerde ölmüştü ve kısmen amaçlarına ulaşmışlardı şimdi daha önemli olan büyük planın ikinci aşamasına sıra geldi.

Ellerinde bulunan en büyük silah olan kültürsüzlük ve seviyesizlik abidesi ana akım medya kanalları üzerinden yürütmekte oldukları dezenformasyon yani yanlış bilgilendirme ve konuyu saptırma kampanyalarına göre tüm bunlar sadece aslı astarı olmayan komplo teorileridir, Bill Gates milletin vücuduna biyolojik mikroçip sokmak istiyormuş, dijital biyolojik kimlik kodu, vs.

Biz öyle bir şey demiyoruz, o aşıların içinde zehir vardır falan da demiyoruz, global efendilerin en önemli özellikleri yaptıkları her şeyi kitabına uydurmaları ve yasal prosedürlere uygun hareket etmeleridir, kanunsuz işler asla yapmazlar örneğin bu durumda yeterince test edilememiş aşıların olası yan etkileri amaçlarını gerçekleştirebilmek için yeterlidir.

Bu arada "Komplo Teorisi" kavramının 1950'li yıllarda C.I.A tarafından tüm pisliklerini, operasyonlarını ve derin devletin gizli saklı kalmış sırlarını örtbas etmek amacıyla kasten üretilmiş ve ortaya atılmış bir kavram olduğunu bir kez daha anımsatmakta yarar görüyorum.

Öngördüklerinden aşıları üreten firmalar şimdiden doğacak olası sonuçlardan sorumlu tutulamayacaklarını garantileyen hukuki alt yapıyı ilgili devletlere hazırlatıyor ve dahası imzalatıyorlar yani ileride bir şey olur ise kimse onları dava edemeyecektir.

Bana göre bu katliama sessiz kalmamak ve global komplo ve planı sekteye uğratmak adına mevcut yönetime düşen sorumluluk ve görevler şunlardır: 

1. Aşı kesinlikle zorunlu olmamalıdır.

2.Medya eliyle yürütülecek olan güçlü algı yönetimine karşı direnç gösterilmeli ve algı manipülasyonu ile mücadele edilmelidir,

çünkü yakın zamanda popüler, ünlü simaları çıkararak aşı olmayı özendirici yayınlara başlayacaklardır, aşı olmayanları ve direnenleri kötü vatandaş ilan edeceklerdir, haberlerinde aşı olmayı milli bir görev olarak lanse edecekler, aynı Pfizer'ın Türk bilim adamları konusunda yaptıkları gibi insanların milli ve manevi hassasiyetleri üzerinden mide bulandırıcı ve tiksinti verici algı operasyonları yaparak her zamanki gibi ucuz demagojiler ile patronlarına ve global efendilerine yaranmaya çalışacaklar ve elbette onarın çıkarları doğrultusunda, onların yararına hareket etmeyi sürdüreceklerdir.

3.Küreselci sermaye ve özel sektörün aşı olmayı reddedenler üzerinde oluşturmaya çalışacağı baskıya izin verilmemelidir çünkü yaptırım uygulamaya çalışacaklardır, örneğin aşı olmadı isen ve aşı sertifikanı gösteremiyor isen seyahat edemezsin, alışveriş merkezine giremezsin, vs. gibisinden.

Hillary & Bill Clinton, Biden, Rockefeller, Netflix, Soros, Rotschild, Bill Gates, J.P. Morgan, Hollywood, bir çok ünlü, Epstein, Weinstein, Woody, Polanski, pop kültürü, eli kanlı katiller, pedofili çocuk istismarcısı ve dahası sapkın yaşam tarzlarını zorla millete dayatmak isteyen ahlaksız, arsız, utanmaz, ruh hastası sapıklar, psikopatlar, ana akım medya, bahis, kumar, sigara, reklam, vs. 

Çünkü herkesi kendileri gibi görmek istiyorlar.

Hepsi aynı yozlaşmış düzenin bir parçası, biliyorum, ne desem boş, aynı tas aynı hamam sürecek yine bildiklerini okuyacaklar ama yinede diyeyim.

SİZLERDEN KORKMUYORUZ!

Her gün gazetende en az bir çıplak kadın resmi yayınlamak, içi boş, anlamsız magazin, pop kültürü ve ünlü haberleriyle sayfalarını doldurmak zorunda değilsin, soytarılık değil habercilik yap, gerçek, tarafsız, objektif, doğru ve dürüst haberler ver, çakma haber değil ve ayrıca hiç bir siyasi oluşumun borozanı da olma,

Örneğin günde 4 adet kuru kayısı yemek sağlığa yararlıdır gibisinden bir haber yapıp 5-10 gün sonra bir başka haberinde aflatoksin nedeniyle kuru kayısı yemek sakıncalı olabilir gibisinden bir haber yapma, birini seç, sürekli kendinle çelişme.

Sürekli aslı olmayan içi boş müjdeler, hayali paralar, promosyonlar, yardımlar, dağıtma, herkesi erken emekli etme, sırf reklamlarına tıklasınlar diye veya rating uğruna abartılmış ve genellikle başlığı farklı içeriği farklı bir başka deyişle başlığı ve içeriği birbirini tutmayan haberler yapma yani kısacası boş ümit tacirliği yapma!

Önce cazip, ilgi çekici bir başlık ve ardından haberin ayrıntılarını okuduğunuzda durumun başlıkta ima edildiği gibi olmadığını görürsünüz.

Bill Gates gibi normalde ömür boyu hapiste tutulması gereken küreselci, millet düşmanı cani elitleri koruma ve kollama, onların çıkarları doğrultusunda haber yapma, popülizmi bırak, tribünlere oynama.

.Bu yazdıklarımı komplo teorisi olarak değerlendiren biri ya bir ahmak, bir budaladır, ya çok saftır veya onlardan biridir ve onların çıkarlarını gözetmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti küreselciliğin kalbi niteliğindeki Avrupa Birliği oluşumundan adaylığını derhal geri çekerek bir an önce sonlandırmalıdır.

No comments:

Post a Comment

Your comment is awaiting moderation.